Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Spațiile de locuit compacte trebuie să beneficieze de maximă funcționalitate. Ele sunt adesea inima casei, dar dimensiunea lor limitată poate însemna că oricine caută idei de sufragerie mici este limitat în alegerea oportunităților de decor.

Mai jos, iată regulile după care jur atunci când proiectez camere de zi mici, de la alegerea mobilierului potrivit până la stilul camerei de zi.

Încorporarea mobilierului în formă organică, cu linii naturale, fluide, creează interes pentru spațiu, care ia atenția departe de dimensiunea camerei. Servește atât ca o distragere inteligentă, cât și o invitație de a deveni creativ cu spațiul tău.

Noul trend al designerilor de interior adaptează cu succes formele fluide și naturale în mobilierul de interior, pentru a-l aduce în casele noastre.

Biblioteca Honeybook

Mobilierul cu linii mai moi pe tapițerie este ca o invitație prietenoasă la mișcare. Utilizarea curbelor în designul interior creează mai mult spațiu pentru a te plimba, astfel încât să nu te lovești constant de colțuri grele.

Canapelele, scaunele, mesele și măsuțele pe care le găsiți pe site-ul nostru va oferă o gamă largă de produse care îndeplinesc aceasta condiție.

Ar trebui ca culoarea elementelor decorative să se potrivească cu cea a pereților? Da – vopsirea pereților și a elementelor decorative în aceeași culoare estompează limitele, creând o mai bună fluiditate. Această metodă face ca încăperea să pară mai deschisă și mai puțin dimensională.

Bucatarie IMMAGINA MATHERA Model 04 Lube

Alege piese de mobilier care au mai multe funcții, cum ar fi canapele extensibile sau mese pliante, pentru a optimiza spațiul disponibil.

Va recomandam canapelele noaste din gama LeConfort, colecția Relaxtime, care îndeplinesc toate condițiile pentru a se încadra întru-un spațiu de dimensiuni reduse, având și funcția de extensie.

Totodată, mesele pliabile de la Bizzoto, pe lângă faptul ca are un design minimalist și este fabricat din cele mai noi și inovative materiale, poate sa așeze la masa atât familia Dvs., cât și musafirii.

Ca exemplu, iți prezentăm canapeaua Barbados de la LeConfort care este o alegere preferata a clienților noștri care doresc sa maximizeze funcționalitatea spațiului de locuit.