Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][basel_title style=”bordered” title=”TERMENI SI CONDITII”][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]1. Definitii si termeni generali

ESSENZA MOBILI – reprezinta denumirea comerciala a S.C. ELOCIN INTERIOR S.R.L. cu sediul in Cluj-Napoca, str. Corneliu Copos, nr. 171, avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/1391/2019 si C.U.I. 40868636.

Utilizator – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau persoana juridica , care o data cu finalizarea procesului de ACCESARE , NAVIGARE si VIZIONARE PE SITE, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Site – site-ul online numit www.essenzamobili.ro

Bunuri si Servicii – orice produs listat pe Site

Review – evaluare scrisa facuta de Cumparator in urma experientei personale dupa achizitionarea unui bun de la ELOCIN INTERIOR .

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicare Comerciala – orice tip de comunicare ce contine informatii despre produse similare celor vizionate deja, informatii cu privire la promotii existente in Site prin intermediul mesajelor trimise: e-mail, etc.

 

2.Documente Contractuale

Prezentele Termene si Conditii.

 

3.Limitarea raspunderii

Cumparatorul ii este interzisa copierea, distribuirea, modificarea si/sau includerea unui continut in orice alt context decat cel original intentionat de ELOCIN INTERIOR, precum si vanzarea si distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea si modificarea continutului, decat cu acordul scris al ELOCIN INTERIOR.

Cumparatorul poate copia si utiliza continut numai in scopuri non-comerciale si/sau personale, doar daca acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

Continutul transmis catre Cumparator sau utilizator prin mijloace de comunicare telefonice sau electronice sau dobandit de acesta prin accesarea site-ului si/sau vizualizarea si vizitarea acestuia, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ELOCIN INTERIOR.

 

4.Confidentialitate

ELOCIN INTERIOR pastreaza confidentialitatea informatiilor furnizate de catre Cumparator. Cumparatorul nu poate face nici o declaratie publica, comunicat de presa sau sa dezvaluie in orice alt mod catre terte parti informatii privitoare la comanda/ contract, numai cu acordul scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii prin intermediul acestui site, Cumparatorul ofera Vanzatorului acces nerestrictionat la acestea. De asemenea, acesta are dreptul de a le modifica, reproduce, transmite, distribui si folosi in interes propriu. ELOCIN INTERIOR nu va avea obligatii cu privire la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificatii in acest sens.

 

5. Comunicari comerciale

Cumparatorul se poate dezabona in orice moment de la comunicarile comerciale pentru care si-a dat acordul, comunicari ce contin informatii privitoare la oferte sau promotii, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in comunicarile comerciale primite de la Vanzatorului sau prin contactarea Vanzatorului.

Dupa achizitionarea unui bun, Vanzatorul va transmite Cumparatorului comunicari comerciale cu privire la bunuri ce pot fi utilizate impreuna cu bunul sau serviciul deja achizitionat.

Datele Cumparatorului vor fi utilizate pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Aceste informatii nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile Cumparatorului la sondajele de opinie si cercetarile de piata nu vor fi asociate cu identitatea acestuia si nici publicate.

 

6.Garantii

Bunurile comercializate dispun de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Bunurile provin din surse autorizate de fiecare producator in parte, sunt noi si ambalate in ambalaje originale.

Certificatele de garantie sunt emise direct de catre producator sau de partenerul nostru care vinde pe Site respectivul bun.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: https://www.mobilacluj.ro/ .

Daca un bun este reclamat defect in perioada de garantie, acesta trebuie prezentat la cel mai apropiat centru de service specificat in certificatul de garantie.

 

7.Raspundere

Vanzatorul nu poate fi numit responsabil pentru daune de orice natura rezultate din utilizarea bunurilor dupa livrarea acestora si in special pentru pierderea acestora.

Vanzatorul are dreptul de a modifica periodic Termenele si Conditiile site-ului. In acest caz, Vanzatorul va afisa pe site versiunea modificata a documentului, prin urmare, Cumparatorul este rugat sa verifice periodic continutul documentului in cauza.

 

8. Scrierea de review-uri

In sectiunea “Review”, Cumparatorii pot scrie informatii atat pozitive, cat si negative, cu referire la modul de utilizare a unui produs, precum si la caracteristicile acestuia.

Dupa inregistrarea unui anumit review, Vanzatorul are dreptul de a utiliza, reproduce, modifica si adapta informatiile respective.

La scrierea unui review se vor evita informatii legate de pret sau oferte promotionale deoarece acestea se pot schimba.

Cumparatorii care vor inscrie review-uri sunt rugati sa utilizeze doar limba romana si sa foloseasca un limbaj adecvat, LIPSIT DE INJURII.

De asemenea, acestia trebuie sa se asigure ca informatiile scrise sunt corecte si realiste si sa respecte drepturile de autor, de licenta, de proprietate, publicitate sau de marca comerciala.

Cumparatorii care vor atasa fisiere foto sau video la inscrierea unui review, se vor asigura ca fisierele incarcate fac referire la produsul pentru care se scrie review-ul, ca nu contin violenta sau limbaj licentios, ca nu contin informatii legate de alte personae si ca nu contin URL-uri catre alte site-uri care desfaoara aceeasi activitate comerciala ca a Vanzatorului.

Cumparatorul nu trebuie sa furnizeze datele personale si sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator.

Pentru a comunica cu Vanzatorul, Cumparatorul nu va folosi review-ul, ci va folosi datele de contact ale Vanzatorului, regasite pe site

9. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor si administratorului site-ului, prevazute de Termene si Conditii, sunt in conformitate cu legea romana in vigoare.

Orice litigiu aparut intre Vanzator si Cumparator, se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de catre instanta judecatoreasca

ESSENZA MOBILI – Site online

ESSENZA MOBILI lucreaza zilnic sa ofere cele mai bune oferte

ESSENZA MOBILI nu poate garanta calitatea si nu isi asuma responsabilitatea pentru toate informatiile afisate pe site, dar lucreaza zilnic sa iti ofere cea mai buna experienta.

Imaginile au un caracter informativ si pot contine alte produse sau accesorii care nu se regasesc in oferta.

Preturile, stocurile si informatiile produselor se pot modifica fara o notificare prealabila.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]