Doriți să vă reîmprospătați casa pentru 2023? Nu ratați culorile în tendințe ale anului.

De la nuanțe aurii bogate până la cel mai râvnit verde al momentului, am selectat patru scheme de culori care se integrează armonios în diferite amenajări interioare.

Spicy shades

Aduceți căldură și energie spațiului în care locuiți cu nuanțe de scorțișoară, șofran și boia de ardei, toate inspirate din condimente.

Aceste nuanțe “picante”, creează un vibe intim plăcut, care este ideal pentru spațiile mari. Combinate cu lumina și accesorile potrivite, tonurile precum turmericul și ghimbirul vor încălzi cu adevărat atmosfera.

O canapea portocalie este o modalitatea inedită de a onora această tendință. Canapeaua Cholet este îmbrăcat în piele întoarsă și va fi în centrul atenției într-un spațiu neutru.

 

Dacă sufrageria are nevroie de un strop de personalitate, gama noastră vibrantă de fotolii portocalii sunt o alegere execelentă.

Uplifting yellow

Culoare ideală de accent pentru un vibe pozitiv, galbenul completează și îmbogățește numeroase scheme de design interior.

Un mic strop de galben este uneori tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma interiorul. Este o culoare versatilă care funcționează bine cu alte culori – puteți încerca să combinați cu albastru, pentru un efect vibrant sau adăugați o notă de rozaliu.

Lăsați soarele să strălucească în sufragerie pe tot parcursul anului cu fotoliu Glam Flush, iar Lampa de podea Apollon este o adevarată operă de artă! Sau, pentru o notă jucăușă de culoare puteți opta pentru figurine decorative.

Warm brown

Un ton suplimentar pentru orice zonă a casei, nuanțele calde de maro sunt noul neutru care trebuie încercat.

O canapea maro, precum NewPort Special, va aduce o bogăție de caracter sufrageriei și nu se va demoda niciodată. Pentru a crea o atmosferă autentică, fără efort, puteți optați pentru fotoliu rotativ Mally Brown, Pentru o senzație high-end puteți accesoria canapeaua sau fotoliu cu perna decorativă Mirror Circles.

 

Sage green

Verdele este o culoare cu o senzație simplă, dar sofisticată. De la un verde smarald de lux la un verde luminos de mentă, această culoare poate crea atmosfera perfectă.

Canapeaua Peppy Special face parte din colectia Mooving și iese în evidență cu formele sale dinamice care o definesc drept o piesă de mobilier ideală pentru camera de zi.

Verdele inspiră natură, viață și poate fi reflectat în orice încăpere cu ajutorul scaunului Nova sau poufului Diamond Glam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *