Din cele mai vechi timpuri este cunoscut faptul că artiștii renumiți, dar și simpli meșteșugari au inventat o varietate infinită de piese de mobilier italian, realizând astfel mari capodere.

Istoria mobilei italiene a cunoscut un traseu interesant și inovativ ce a consacrat-o pe plan internațional.

Astăzi, atunci când ne gândim la produsele italiene ne gândim în primul rând la calitatea și design-ul unic..

Produsele precum Ferrari, Gucci și Prada sunt la mare căutare și se află pe partea mai luxoasă a pieței. Italia găzduiește multe creații frumoase, cum ar fi mașini, vinuri și modă, iar, așa că este firesc  că acest lucru s-a  extins și în materie de design interior și  produse de mobilier.

Recunoscut la nivel mondial pentru stilul unic și modul de alcătuire, mobilierul italian este construit la cele mai inalte standarde de lucru.

Mobilierul din Italia reprezintă un standard de calitate, sofisticare și fiabilitate, ajungând an de an să dicteze moda. Acesta reușește să transforme o încăpere într-o poveste, să confer personalitate și unicitate.

Spre deosebire de mobilierul produs în serie, detaliile  inconfundabile și calitatea produselor italiene generează efectul WOW.

Dacă ești genul de persoană care apreciază calitatea și arta, mobilierul italian ar trebui să fie opțiunea numărul unu pentru casa ta. La fel ca majoritatea lucruri care provin din Italia, nu se va demoda niciodată. Când cumpărați ceva conceput în Italia, cu siguranță este o investiție pe viață.

Essenza Mobili este importator direct de la peste 30 de mărci și producători de mobilier de top din Italia iar scopul nostru este de a oferi posibilitatea tuturor celor care iubesc design-ul Italian să-și creeze un design unic, luxuriant și creativ.

Îți punem la dispozitie un designer de interior care să te sfătuiască, să îți ofere cele mai potrivite soluții și să te ajute cu recomandări și propuneri de amenajare pentru orice tip de spațiu.

O caracteristică de bază a multor producători italieni rămâne, de-a lungul istoriei, producția de mobilier la comandă. Această tradiție a mesterilor italieni se perpetuează de secole.

Astfel, Essenza Mobili îți oferă:

Vă așteptăm în showroom-urile Essenza Mobili pentru a planifica amenajarea completă a casei cu produse de la branduri italiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *